Ilmainen toimitus!

KALEVALA KORU KALVOSINNAPIT/SOLMIONEULAT

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti
  1. Kalevala Koru Pitkos -kalvosinnapit 2769310
    Tarjoushinta 66,00 € Normaalihinta 95,00 €
  2. Kalevala Koru Pitkos -solmioneula 2869310
    Tarjoushinta 66,00 € Normaalihinta 95,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 14

Sivu
per sivu
Järjestä laskevasti

Kalevala Korun solmioneulat ja kalvosinnapit tekevät miehen juhlatyylistä täydellisen!

Verkkokaupastamme löydät Kalevala Korun tyylikkäät solmioneulat ja kalvosinnapit jotka viimeistelevät miehen juhlatyylin. Solmioneula ja kalvosinnapit toimivat puvussa yksityiskohtina, joilla mies saa luotua pukutyylistään joko täydellisen huolitellun valitsemalla jotain klassista, tai tuotua asuun särmää persoonallisemmilla valinnoilla. Näillä molemmilla koristeellisilla yksityiskohdilla on tietenkin myös käytännöllinen tarkoitus. Solmioneula asetetaan nimensä mukaisesti solmioon poikittain kiinnittämään solmio kauluspaidan nappilistaan, ja kalvosinnapit taas kauluspaidan hihojen kalvosimiin kiinnittämään kalvosimien reunat yhteen.

Useisiin Kalevala Korun korusarjoihin kuuluu laadukkaasti valmistetut kalvosinnapit sekä solmioneula, ja valikoimastamme löydät kultaiset, hopeiset ja pronssiset vaihtoehdot. Nuorekkaita valintoja ovat Elämän roihu -sarjan kalvosinnapit ja solmioneula, kun taas perinteistä tyyliä edustavat esimerkiksi Kalevankarhu -sarjan mallit. Myös Kalevala Korun Pitkos -sarjaan kuuluu eleettömän tyylikkäät hopeiset kalvosinnapit ja solmioneula.

Kalevala Korun kotimaiset kalvosinnapit ja solmioneula ovat kaunis ja ajaton valinta myös lahjaksi halutessasi antaa miehelle jotain ylellistä mutta tarpeellista. Kalvosinnapit ja solmioneula ovat hyviä lahjaideoita, sillä jokaisen miehen elämän varrelle osuu erityisen tärkeitä päiviä jolloin on aika pukeutua viimeisen päälle tyylikkäästi.