Ilmainen toimitus!

GARMIN Vivosmart älykellot

Garmin Vivosmart aktiivisuusrannekkeet on suunniteltu päivittäisen aktiivisuuden seurantaan. Laitteet ovat siroja ja kapeita, joten ne ovat huomaamattomat käytössä ja miellyttävät ranteessa pehmeän silikonirannekkeen ansiosta. Toimintoina perinteiset aktiivisuustyökalut, älykkäät ilmoitukset, unen seuranta ja rannesykemittaus. Saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti
 1. Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke (L) 010-01995-03
  Tarjoushinta 99,00 € Normaalihinta 119,00 €
 2. Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke (S/M) 010-01995-00
  Tarjoushinta 99,00 € Normaalihinta 119,00 €
 3. Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke 010-01995-01
  Arvosana:
  100%
  Tarjoushinta 99,00 € Normaalihinta 119,00 €
 4. Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke 010-01995-02
  Tarjoushinta 99,00 € Normaalihinta 119,00 €
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Järjestä laskevasti

Garmin Vivosmart 4 – Tyylikäs aktiivisuusranneke.

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke on muotoilultaan tyylikäs ja saatavana on useita eri värejä. Silikonisessa rannekkeessa on metalliset tehosteet ja kapea, selkeä näyttö. Tarvittaessa käytössä oleva näyttö on helposti luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa, sillä näytön kirkkaus säätyy automaattisesti valoisuuden mukaan. Silikoniranneke on miellyttävä käytössä ja se sopii myös uintiin.

Aktiivisuusranneke pulssioksimetrillä ja sykkeen mittauksella

Garmin Vivosmart 4-aktiivisuusrannekkeessa on pulssioksimetri, joka arvioi veren happisaturaatiota ja näin ollen mittaa miten koko keho käyttää happea. Garmin Elevate™-rannesykemittauksen avulla voit saada tärkeää tietoa terveydestäsi ja voit hyödyntää sitä osana tavoitteellista harjoittelua. Sykkeen mittaus tuo uusia ulottuvuuksia suorituksiin ja syke kertoo myös paljon terveyden tilasta harjoitusten ulkopuolella.

Koko kehon hyvinvointiin

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke motivoi sinua liikkumaan, mutta on apuna myös kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa esimerkiksi seuraamalla untasi. Uni on tärkeä osa kehon ja mielen hyvinvointia ja Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusrannekkeella voit tarkkailla miten nukut. Laite mittaa kevyen ja syvän unen sekä REM-unen vaiheita sekä liikkeitäsi yön aikana. Ottamalla pulssioksimetrin käyttöön yön ajaksi, voit herätettäsi tarkastella myös veren happisaturaatiota yön ajalta. Määrittäessäsi maksimi kynnyksen sykkeelle, Garmin Vivosmart 4 ilmoittaa, kun syke nousee liian korkeaksi. Aktiivisuusranneke seuraa stressitasoa seuraamalla sykkeen vaihteluväliä, joten tiedät milloin tehdä tietoisia valintoja stressistä eroon pääsemiseksi. Halutessasi voit ottaa käyttöön Garmin Connect -sovelluksessa rentoutumismuistutustoiminnon, jolloin aktiivisuusranneke huomauttaa stressitasosi noustessa liian korkeaksi. Body Battery -energianseuranta mittaa kehon energiavarastoja, joten tiedät, milloin olet valmis aktiiviseen toimintaan ja milloin olisi aika hieman rentoutua.

Kohti aktiivista elämää

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke oppii aktiivisuustasosi ja asettaa uusia motivoivia aktiivisuustavoitteita. Rannekkeessa näkyvä liikkumispalkki huomauttaa, kun olet ollut liian kauan paikallaan ja on aika liikkua. Ranneke seuraa aktiivisuutasi monin eri tavoin, esimerkiksi laskemalla askeleet, noustut kerrokset ja kulutetut kalorit. Voit hyödyntää valmiita suoritusprofiileja apunasi, joita löytyy moneen eri harrastukseen, esimerkiksi uintiin, juoksuun ja joogaan. Tehdessäsi voimaharjoituksia, aktiivisuusranneke tallentaa tekemäsi toistot ja sarjat. Move IQ® -ominaisuus tunnistaa automaattisesti, kun aloitat kävelyn, pyöräilyn tai uinnin ja aloittaa suoritusten ajanoton. Hapenottokykyarvion avulla Garmin Vivosmart 4 pystyy arvioimaan sen hetkisen kuntoikäsi ja aktiivisella harjoittelulla on mahdollista saada se laskemaan, ja näin ollen voit parantaa terveyttäsi huomattavasti.

Älykkäät ilmoitukset ja yhdistettävyys

Älykkäiden ilmoitusten ansioista, voit tarkastaa saapuvat viestit, sähköpostit ja puhelut rannekkeen näytöltä. Kuunnellessasi musiikkia älypuhelimen kautta, voit hallita esimerkiksi äänenvoimakkuutta aktiivisuusrannekkeen kautta. Garmin Vivosmart 4 synkronoi tiedot automaattisesti Garmin Connect -verkkoyhteisöön, jossa voit seurata edistymistäsi ja osallistua erilaisiin kilpailuihin ja haasteisiin.